Ansiktsbehandlingar

Vi individanpassar behandlingar så att det passar din hud och problemområden och gör även kombinationsbehandlingar för bästa resultat.

RF Matrix behandling

Med tidenoch åldern försvinner hudens spänst och dess ungdomliga lyster. Rynkor, pigmenteringar, ytliga blodkärl framträder mer och mer ju äldre vi blir. Nu finns det äntligen en behandling som angriper dessa problem effektivt och säkert och utan någon större smärta, nämligrn Sublative Rejuvenation. Boka en konsultation idag för en yngre hud imorgon...

När kan jag se resultat?

Redan efter första behandlingen ser du skillnaden. Vi rekommenderar dock tre behandlingar med en månad mellan varje behandling.

Hur fungerar Sublative Rejuvenation?

Bi-Polarisk Radiofrekvens förångar bort de översta hudlagren samtidigt som de djupare hudlagren utsätts för koagulering. Detta utförs endast i små punkter i ett rutnät där oberörd vävnad finns mellan punkterna. Den oberörda vävnaden fungerar som en läkningsreservoar som bygger upp huden igen med nytt fräscht kollagen.

Du och din hud - lite yngre!

Sublative Rejuvenation™ ger dig tillbaka din fräscha och fasta hud igen, säkert och effektivt. Denna unika och patenterade teknologi har bevisat sin effektivitet i flera studier. Rynkor, linjer, akneärr, pigmenteringar och stora porer reduceras redan efter första behandlingen. Låt din ungdomlighet avspeglas i din hud!

Gör det ont?

Under behandling upplever de fl esta en värmande stickande känsla. Efter behandlingen känns det som
efter solsveda. Det går bra att bedöva ytan med en bedövnings-gelé cirka 30 minuter innan behandlingen.

IMG_1625

HIFU

Hög intensiv fokuserad ultraljud är en ny behandlingsmetod för att strama upp huden på djupet. Det är det närmaste ett ansiktslyft man kan komma utan att göra ett kirurgiskt ingrepp.

IMG_0002

Huden åldras

När huden åldras tappar man elasticitet i den djupt liggande bindväven. Huden blir slapp och hängig. För att motverka detta och stimulera bindväven att växa till och straa upp sig kan man göra olika laser och ljusbehandlingar. Ljuset tillför värme som ger en kontrollerad inflammatorisk reaktion så att bindväven påverkas. Laserljus, IPL ljus och radiofrekvens är de vanligaste metoderna. Dessa metoder behandlar många hudproblem men har dock en begränsning då man inte kommer ned till de djupaste bindvävslagren utan att ge en för aggressiv skada i huden.

Hur fungerar Sublative Rejuvenation?

Fokuserad intensivt ultraljud har en helt annan teknik då inget upptag av energin absorberas av pigment eller kärl i ytliga huden.
Man mäter med visuellt ultraljudsscanning hur djupt denna hinna ligger när man ställer in maskinen på exakt behandlingsdjup.
Behandling ger en uppstramaning av den bindvävshinna som musklerna är fästade i. Detta ger ofta en mer markerad käklinje samt hals. Kinder kan lyftas samt man kan få ett lyft av ögonbrynen. En viss effekt kan man se direkt efter behandlingen men den största effekten sker gradvis. Slutgiltiga resultatet sker först efter 3–6 månader. Ny bindväv som ska växa till i skadeområdet sker långsamt ungefär på samma sätt sen en sena läker om det varit skadad.
Det är viktigt att ta bra kort på ansiktet före behandling och efter ca 3 månader.

Prislista

Laser och Radiofrekvens behandling

För Uppstramning av huden. Hjälper mot Akne, Rosacea.

För Uppstramning av huden. Hjälper mot Akne, Rosacea.

1500,00kr

Rf Matrix Fraktioneranden radiofrekvens

För behandling mot pigmentfläckar även hormonell (melasma) , Rynkor och Linjer, Acneärr, Akne, Minskar förstorade porer, oxiderat talg (black heads).

2500,00kr

Kemiska peeler

TCA peel mild till hög procent i olika styrkor som anpassas efter din hud och önskat resultat.

Jessners lösning.
Kombinations peel med medel styrka för främst behandling för pigmentsfläckar , balanserar oljig hud, ger slätare och jämnare struktur, Aktiv acne, ökar fastheten och hjälper att minskar porer och oxiderat svart talg.

800,00 – 2500,00kr

AHA peeler

Är en mer ytligare syra som skapar en balans mellan den torra hudytan och feta underhuden.

500,00kr

Plasma PRO pen

En lyftande behandling med plasma elektropulser som stimulerar fibroblasterna i huden och ger då ett lyft till under och över ögonen med mycket fina resultat runt den fina huden runt ögonen.

 

Ögonlyfts behandling
Ögonlock
Under ögon


2500,00kr
2500,00kr

Rynkor runt munnen ( rökrynkor)
Mungipor och linjer som går ifrån näsan till
mungiporna

3000,00kr
2500,00kr

Rynkor mellan ögonbrynen (Glabella)och i pannan

3000,00kr

Cryo Pen

 

Frysning av pigmentsfläckar
Hud flikar (skin tags, fibromer)

500,00 – 2000,00kr
500,00 – 2000,00kr

Meso Vitamin  injektioner

 

Hela ansiktet
Partier ( runt ögon och mun)
Hela halsen
Händer

1800,00kr
1000,00kr
1700,00kr
1700,00kr

Microdermabrasion

 

Slipning av huden med vaccum och microkristaller.
Ökar cellförnyelse som ger en ren och fräsch och ökar syresättningen till huden.

1800,00kr

HIFU

 

Ultraljudsbehandling som stramar upp huden på djupet.
Ansikte
Ansikte och hals


6500,00kr
9000,00kr

Boka tid

cert_3

Om Medicskin

Medic Skin har funnits i över 16 år och har stor erfarenhet inom medicinsk hudvård. Vi använder oss enbart av noga testade apparater och har ett stort sortiment av högkvalitativa produkter. Här erbjuds du som kund alltid ett proffsigt bemötande av utbildad personal.

Adress: Arkaden våning 1,
Fredsgatan 1, 411 07 Göteborg

Mail: info@medicskin.se
Telefon: 031-743 42 00